WELCOME TO MY BRAND NEW BLOG

ALLESep 18 201334 Comments

IMG_6616

 

Hjertelig velkommen skal du være til min nye blogg!

 

Først vil jeg takke deg for at du titter innom meg og håper at her inne, i mitt uhøytidelige moteunivers, vil du finne noe som kan være til glede og inspirasjon for nettopp deg.

I morgen, torsdag 19.9 åpner vi dørene til min nye motebutikk “Style by Helen Sævik”, vi holder til i hjertet av Fosnavåg, nærmere bestemt Vågsgata 3.

Her vil du finne dameklær og de aller siste trender i motebildet.

Jeg har hatt et mål hele veien, og det er å kunne åpne en butikk med hjerte og sjel – en butikk der du kan komme akkurat som du er, og at du skal føle deg velkommen, uansett klestørrelse og størrelse på lommeboken! Jeg venter fortsatt på noen varer, så det kommer mye varer i ukene som kommer.

Jeg vil i starten prøve meg litt frem med forskjellige merker, hva synes dere fungerer, hva fungerer ikke, har du noen spesielle ønsker så tar jeg i mot de med den største takk. Dette skal vi skape sammen har jeg tro på. Ikke alle ønsker kan jeg innfri, men jeg vil prøve så godt som jeg kan.

Jeg vil også prøve så godt jeg kan å gi nettopp deg en fin serviceopplevelse i butikken. Jeg håper at vi begge to føler at vi har hatt en fin stund sammen i det vi sier takk for besøket og velkommen igjen <3 Er du misfornøyd med noe, så ber jeg deg om å gi meg tilbakemelding, så lover jeg å gjøre mitt aller beste for å rette opp i det som ikke fungerte.

Det vil ta litt tid før du kanskje lærer deg å finne frem her på nye bloggen min, men jeg håper vi har designet den så enkel som mulig for deg.

Du vil finne en link øverst på siden som heter “nettbutikken” – og herlighet som jeg har gledet meg til å fortelle dere at selvfølgelig blir det nettbutikk! Noe annet har ikke vært et tema fra min side. Men nå må jeg være helt ærlig å fortelle dere noe… Nettbutikken vil nemmelig ikke bli åpnet slett enda, pga av det vi velger å kalle et “luksus-problem”…. Responsen jeg har fått med dere har nemmelig vært så enorm, at jeg har rett og slett ikke nok varer til å kunne åpne nettbutikken enda, flere styles i butikken ble utsolgt på kun 1 dag (etter å ha postet bilder på instagramprofilen min #helensaevik) så jeg har allerede bestilt opp igjen mye klær, og i hovedsak ønsker jeg at de første dagene skal her være et godt tilbud til kundene som er i butikken. Når jeg har fått inn igjen et stort nok varelager igjen, DA åpner vi linken til nettbutikken vår. Inntil da kan dere, mine kjære blogglesere i vårt langstrakte lang (og utland) ta kontakt med meg på mailen min, eller dere kan ringe oss i butikken (se “kontakt”) og vi sender varer til dere.

Jeg er utrolig spent på morgendagen og “The grand opening”… jeg har grått ett hav av tårer i dag, kun takknemmelige tårer! Og jeg tipper det blir like mange tårer i morgen. Men dere kjenner meg så godt nå, at dere vet at jeg har lett for å gråte og lett for å le – med hjertet i hånden – alltid!

Jeg takker dere fra bunnen av hjertet mitt, for all støtte og glede. Uten dere, mine kjære blogglesere, hadde denne drømmen aldri blitt virkelig.

Jeg vil takke mine kjære foreldre og søsken som har støttet meg med hele sitt hjerte, pappa som sammen med Eivind har bygget hele butikken, mamma som har sydd, vasket og stylet. Min elskede Eivind som har hatt tro på meg hele veien og vært min klippe, mor mi, tante Anne Lisen min, tante Åse vår, mine bestevenninner som i skrivende stund også er her sammen med oss… Min søster av hjerte Anette, for tro håp og kjærlighet… jeg er uendelig takknemmelig for at jeg har dere i livet mitt, for at dere sammen med meg tror på drømmen “Style by Helen Sævik”.

Hjertelig velkommen til oss i morgen, og tilgi meg på forhånd for at jeg kommer til å gråte av glede :)

TUSEN TUSEN TAKK <3

Follow my blog with Bloglovin
Blogglisten