VELKOMMEN TIL BURSDAGSFEIRING! STYLE 1 ÅR LØRDAG 20.9.2014

VELKOMMEN TIL BURSDAGSFEIRING! STYLE 1 ÅR LØRDAG 20.9.2014

Kjære deg <3

Nå er det duket for å feire 1 årsdagen til Style!!! Og den ønsker jeg å feire sammen med dere <3

Jeg inviterer dere til gavedryss, goodiebags, gode tilbud og feiring i butikken, førstkommende lørdag, 20.9 klokken 1100-1600!

Dere er de heldige damene denne helgen , fordi både jeg og mine kjekke leverandører setter stor pris på dere! Så her er litt av hva du får på lørdag :

 

– GOODIEBAGS med fine varer fra våre leverandører og noe jeg er veldig glad i , fra Meny som er så snille og sponser oss, tusen takk!

– i tillegg gir vi bort en GAVE til en verdi av 300,- til alle kunder så langt lageret rekker

Rachel Zoe hilser og gir flere heldige damer gratis Iphone cover til Iphone 5!!!!

-JEG GIR BORT to antrekk til en verdi av ca 2000,- til to heldige damer.

– EN AV VÅRE DAMER FÅR EN FLOTT OG MOTERIKTIG VESKE til en verdi av 2000,-  gratis

– EN AV DAMENE VÅRE FÅR VELGE SEG ETT FLOTT PAR SKO FRA FRONT SOCIETY –  gratis

– Det blir SERVERING AV LETT SNACKS OG DRIKKE til alle besøkende.

-SUPERFINE TILBUD (f.eks er alt fra Benedikte Utzon -40% i noen utvalgte timer! Bare for å nevne noe :) )

 

I dag har vi pakket opp 6 kasser med NYHETER fra DKNY!!!! Her er masse nye fine vesker, masse nye høstnyheter, lommebøker, og jeg har lenge gledet meg til å kunne presentere DKNY SKO!!!! De er nå i butiiiiiiiikk dere :) Tilbudet kommer også selvsagt i vår nettbutikk på søndag for de som ønsker å være med å feire oss :)

Dette gleder jeg meg veldig til, og jeg er veldig spent på hele helgen må jeg innrømme! Det er jo egentlig i morgen, fredag 19.9 som er 1 årsdagen, så det blir gavedryss også i morgen, men storfeiringen blir lørdag, så langveisfarende også får være med på hoved-feiringen <3 Jeg er så glad for at dere tar turen over fjorden og fjell for å besøke oss, hadde det ikke vært for dere, så hadde vi ikke hatt Style, så enkelt er det.

Tusen tusen takk til hver eneste en av dere, som har gjort det mulig for meg å få være i Vågsgata 3, i vår lille Fosnavåg. Og en stor takk til våre kunder på nettbutikken også. Jeg har fått så mange gode minner siste året og jeg håper dere vil være med meg og skape like mange gode minner i det året vi går inn i nå <3

Jeg tar med meg erfaringer på godt og vondt inn i det nye året, sterkere enn jeg var i fjor, og håper jeg har lært av både medgang og motgang. Det er sånn det er å drive butikk, både medgang og motgang, solskinnsdager og gråvêrsdager, hånd i hånd! Men en ting vet jeg sikkert, selv på de dagene jeg er så sliten jeg ikke vet opp eller ned på meg selv: Jeg angrer ikke på valget jeg tok om å åpne en litt annerledes butikk i Fosnavågen. Jeg har funnet min plass, og jeg er hjemme <3

Så folder jeg hendene mine, også i kveld, og ber om at humør og helse skal bestå, at dere fortsetter å besøke oss i butikken min og at vi kan skape gode minner sammen i mange mange år enda. Amen.

 

Hjertelig velkomne til å feire sammen med oss denne helgen :)

 

Style Helen

 

PS! Under åpningen lørdag vil det være et lite filmteam tilstede hos oss, om noen av våre kunder ikke ønsker å bli foreviget, så er det kjempefint om dere sier det til oss, eller gir oss en liten notis på det, så respekterer vi selvsagt det <3