TODAYS SELFIE AND NEWS IN STORE

TODAYS SELFIE AND NEWS IN STORE

Style by Helen Sævik

Hvilken gla`dag!

Jeg har savnet sånn å være i butikken de siste ukene! Når det er innkjøp og jeg er mye på farten, kjenner jeg virkelig at jeg savner å være blant kundene våre – dere sprer så mye glede rundt dere og er energipåfyll for et hjerte på farten!

Nå venter det noen kjekke dager med bloggoppdateringer, massevis av nyheter som skal frem og jeg skal se over ordrer fra København og Oslo. Alt skal jo stemme når en velger ut neste kolleksjon, sammensetningen skal være topp, det skal være noe for enhver smak og kvaliteten er superviktig. Jeg føler at høsten og vinteren 2014 her hos oss på Style blir supersterk! Jeg er så fornøyd og stolt over innkjøpene og vet at det vil glede mange hjerter når varene er i butikk.

Inntil vi starter på høsten igjen har vi en deilig vår og sommer i vente, og nyhetene kommer daglig inn til oss, i dag har vi b.a pakket opp masse nydelige skinnskjørt, skinnbukser, skinnt-skjorter og ikke minst deilige gensere, skjerf og de tøffeste skinnjakker du kan tenke deg :)

CIRKUS STYLE med andre ord!

Jeg var i et veldig hyggelig intervju med en mann i dag også, reportasjen kommer på trykk veldig snart og den gleder jeg meg til å dele med dere straks den er offentlig. Et annet superhyggelig tilbud kom også i dag, jeg kan ikke annet enn å smile fra øre til øre og synes denne tirsdagen og menneskene jeg har møtt fortjener en blomst!

Jeg tar fatt på tilbudet jeg fikk i dag med den største takknemlighet og ydmykhet – og håper mitt kommende prosjekt vil være til stor glede for dere :) Holder nesten på å sprekke her!!!

Altfor lenge siden jeg har fått blogget også, så hjertet renner over av tusen ting jeg har lyst å dele med dere, jeg starter med disse fine skinn-plaggene som kom fra Benedikte Utzon i dag, mine favoritter om det er lov å velge seg favoritter? Supersoft lammeskinn med gulldetaljer… sukk!

Og Tom Wood ringer er på plass og påfyll av den populære medaljongen. Men de fyker ut, så i skrivende stund har jeg kun 1 enslig ring igjen og 1 enslig medaljong. Så kjekt at dere deler Tom Wood gleden sammen med meg :)

Nå skal enda flere nyheter legges ut på nettbutikken og etter det er det kveld – tror jeg 😉

Ta vare på hverandre – og tusen takk for at dere tar var epå meg <3