TODAYS BLACK & GREY STYLE BY HELEN SÆVIK

TODAYS BLACK & GREY STYLE BY HELEN SÆVIK

STYLE BY HELEN SÆVIK STYLE BY HELEN SÆVIK

 

Nye bukser i butikken!!! Gjett om jeg ble glad da jeg kom hjem fra København og fant disse fine skinnbuksene fra Gestuz i butikken? Check! Buksen kommer i nettbutikken også, veldig snart – og til mange sin store glede: Arin leatherpants fra Gestuz har kommet inn igjen og er allerede sendt i posten til glade Style kunder!

Her holdes ikke hviledagen hellig, jeg har masse nye varer i butikken som venter på å få sin plass, og det er vårnyheter fra Gestuz, masse fint! Jeg lover dere den fineste rosa genseren, t-skjorter i nydelige pasteller med printet: “paradise” – her er lekre blazere og kjoler, og ikke minst det superpopulære stretch skjørtet vi har gledet oss sånn til!!! Skjørtet flyttet rett inn i min garderobe, med tilhørende topp, glory glory :) Og når jeg tenker meg om, så blir det med i kofferten til Oslo nå til uken.

Det går litt i ett med meg disse ukene og det får bloggen selvsagt lide for. Siste uken har jeg tilbragt i København – jeg elsker byen (selv om jeg foretrekker den om sommeren) Jeg kommer tilbake med kofferten full av nye skatter og hjertet er overfylt av glede og inspirasjon etter flere dager sammen med vakre mennesker, fine fashionshows og hyggelige møter.

København er deilig – det ER deilig å være norsk i Danmark. Å sette seg ned med et glass og bare nyte synet av mennesker som fyker forbi i gatene, dele inspirasjon med mine partners in crime, det er hyggelig det. Bilder fra våre dager sammen kommer veldig snart :)

Det ble mye taxikjøring da det var iskaldt i byen, og som seg hør og bør løper vi rundt i hæler , ikke så godt skodd for været, men “fashion before comfort” er nok et kjent uttrykk under moteukene. Gleder meg til å dele noen hyggelige bilder med dere fra uken, en liten oppdatering av hva vi kan vente oss til høsten og andre hyggelige snapshots.

Glad for å være hjemme igjen, det er alltid hyggelig å være på tur, men den største gleden, det er å komme hjem til jentene mine, min egen seng og et deilig bad og ikke minst, hjem til butikken og glade kunder!