T.U.S.E.N  T.A.K.K

T.U.S.E.N T.A.K.K

Det er ikke ofte jeg blir tom for ord, men i dag vet jeg faktisk ikke helt hvordan jeg skal ordlegge meg…. Det har vært en fantastisk dag sammen med dere i butikken, jeg hadde aldri trodd at det kom til å komme så mange besøkende til oss idag, så jeg må innrømme at på vei hjem måtte jeg tørket tårer!

Det er jo litt rart å skulle annonsere at jeg ønsker å feire bursdagen min sammen med dere, og en liten redd jente dukker opp inne i meg – “tenk om ingen kommer!!!” Også står jeg der alene i butikken…. men dere altså, jeg vil sende hver eneste en av dere, fra alle byer rundt oss, en hjertens takk for at dere tok turen ut til oss i dag og feira mine 35 år sammen med meg :)

Det ble en “karankas-dag” og så kjekt det er med sånne dager! En nydelig dame jeg snakket med sa: “Som man sår, høster man, Helen!” Og da begynte jeg nesten å grine…. Det er så sant. Om vi gir litt, så får vi så mye glede tilbake. Og noen mener det er galskap å gi 35% avslag på hele butikken, men for første gang i livet følte jeg det var rett å være “sjef” å si at “det er det heldigvis jeg som bestemmer!” hahaha 😀 Jeg liker ikke “sjefs-tittelens” må jeg innrømme, men i går brukte jeg den til min fulle rett da vi bestemte at dere skal dele gleden sammen med meg :) For gleder er virkelig aller aller best, når de deles <3

Vi har fått mange mail om det samme tilbudet gjelder i nettbutikken, og vi åpnet hele nettbutikken med fri frakt og – 35% avslag på ALT klokken 1600 i dag 😀 Mine kjære blogglesere og instagram følgere skal også være med på festen! Bestillingene tikker inn allerede og vi pakker og sender gleder i posten mandag :)

TUSEN TAKK for at dere har tatt så godt i mot meg og konseptet mitt, og tusen takk for at dere liker “sprell og leven” like mye som meg 😀 Det er kjempekjekt å tilbringe dager sammen med hver eneste en av dere – og måtte hardt arbeid og godt humør gi oss tusenvis av flere slike dager sammen i Vågsgata 3!

TUSEN HJERTELIG TAKK <3