SHE IS BACK IN BLACK!

SHE IS BACK IN BLACK!

IMG_8607 IMG_8599 IMG_8595 IMG_8593IMG_8617 IMG_8585 IMG_8582IMG_8591IMG_8592

 

Herlighet, det er godt å være tilbake!!!

Det var først en “frivillig bloggtørke” aka mye stress og liten tid gikk dessverre utover bloggen, men nå som jeg endelig hadde laga meg litt bedre tid og skulle logge meg inn på bloggen, så hadde den krasja! Men NÅ er den oppe igjen , takk Cann! Og denne dama kribler etter å skrive av seg altfor mye – både tull og alvor!

Hele butikken er “ny” siden sist jeg var innom her, vi har pakket opp høstkolleksjoner hver uke og dere som har fulgt meg en stund vet at det er som julaften når verdens beste postdame kommer med pakker  (savnet deg masse når du var på ferie!) :)

Senest i dag pakket jeg opp den kjempefine skinnjakka som dere ser avbildet. Ikke så lett å få frem på bildet, men den er semsket skinn og alvoooorlig fin! Lammeskinn all the way!

Den var inne i butikken for noen uker siden og heldige damer fikk sikret seg den, før neste fine kom idag faktisk :)

Det er som vanlig mye grått, sort og blått i år, men også innslag av burgunder, grønt, pasteller og leopardprintet holder temperaturen høøøøøy! Superfint synes vi, da det gjør det veldig enkelt å kombinere plaggene. Om du ønsker å virkelig følge den store trenden denne høsten, da skal du kombinere blått og sort. Den kombinasjonen sitter litt lengre inne hos de fleste, da blått og sort ble sett på som “nei, nei og nei!” Men i dag er det en ekslusiv og trendy look.

Jeg vil også benytte anledningen til å ønske vårt nye og norske merke velkommen til oss. IBEN har allerde flyttet inn i mange garderober og det gleder oss stort å se at dere er like glad i designet og kvaliteten som jeg er <3

Mer om IBEN kommer selvsagt <3

Nå har jeg akkurat stengt døren for dagen og jeg skal innrømme at jeg startet dagen med lite energi og hadde faktisk mest lyst å drukne i kaffikoppen min (kan ha litt å gjøre med at det ble ulovlig sent i går) Men etter 5 timer sammen med glade damer er jeg full av energi igjen! Tusen takk til alle dere som er innom oss og smitter meg med godt humør, smil og positive ord! Dere aner faktisk ikke hvor mye et smil betyr, eller ord som “jeg ble tipset av venner om at her var mye fint , og det var her!” Ord som dette gjør at hjertet fylles opp med ny entusiasme- så tusen takk!

Jeg fortsetter å synge på dagens repeat låt (den kan du høre her) og gleder meg til å dele bilder av en kjempefin blå jakke som kom inn i dag – den er både fin og kul – og som vanlig har jeg altfor lyst på den… Men sånn er det, når jeg er på innkjøp, så handler jeg jo selvsagt inn det jeg har lyst på… og derav like mange fristelser som pakkes opp. Jeg kommer aldri til å bli kurert. Aldri.

Om dere finner noe dere liker på bildene vet dere hvordan det gjøres. Klikk på linken til vår nettbutikk og kos dere :)

Blazeren kommer i nettbutikken (foreløpig er den kun i butikk) // skjerfet fra Becksøndergaard finner dere her // Pumpsene fra Front Society finner du HER  // et lite utvalg av IBEN finner du her  // (skinnbuksen er utsolgt , igjen) ellers gjelder det å følge med på nettbutikken, det kommer stadig nyheter inn i nettbutikken. Nå står IBEN og DKNY for tur til online shopping, og som vanlig med gratis frakt.

Foresten kjempekjekt at så mange har funnet veien inn til oss på nett og handler, det setter jeg stor pris på <3