NEW IN STORE & BEAUTIFUL URSULA

NEW IN STORE & BEAUTIFUL URSULA

STYLE BY HELEN SÆVIK STYLE BY HELEN SÆVIK STYLE BY HELEN SÆVIK STYLE BY HELEN SÆVIK STYLE BY HELEN SÆVIK STYLE BY HELEN SÆVIK STYLE BY HELEN SÆVIK

 

Vi har pakket opp så mye fine nyheter i butikken! Julekolleksjonen til Benedikte Utzon er rett og slett magisk fin! Velg mellom klassiske skjørt og kombinere det med fine bluser, eller du kan velge mellom noen av de fine kjolene.

Velkomne innom for å prøve dine favoritter og i skrivende stund har jeg pakket opp to nye kjempefine ankelstøvletter fra Nude, bilder kommer på intagram #helensaevik veldig snart.

Fortsatt fin torsdag dere, jeg stuper ned i bildene fra gårsdagen, da hadde jeg besøk av nydelige jenter fra hovedstaden, Line of Oslo er på plass med mange fine nyheter rett over helgen hurra :) I dag har vi også hatt besøk fra hovedstaden og bestilt inn flere nyheter fra Becksøndergaard, sett på et nytt og spennede merke som jeg ikke helt avslører enda. Det ligger an til en tur til hovedstaden for meg i  uken som kommer. Mye spennende som skjer om dagen skjønner dere og jeg kjenner at jeg lever :)

Ciao!