NEW GESTUZ IN STORE @ STYLE BY HELEN SÆVIK

NEW GESTUZ IN STORE @ STYLE BY HELEN SÆVIK

STYLE BY HELEN SÆVIK STYLE BY HELEN SÆVIK STYLE BY HELEN SÆVIK STYLE BY HELEN SÆVIK

 

Herlighet jeg har nesten hatt en uke blogg-tørke! Men NÅ skal det bli andre boller igjen :) Hei dere! Håper dere har hatt en fin start på uken – jeg ble litt oppslukt i å få presentert våren 2014 i butikken hos oss og oppi alt har jeg fått ordnings på alt til jul, så nå er a`klar som ett egg ! Jeg er en jul-oman og den beste tiden er nå, førjulstiden. Jeg koser meg sånn sammen med dere og hjertet bobler over av glede når jeg får pakke inn julegaver :) Tenk at det er under en uke igjen! Nå går dagene altfor raskt føler jeg. Innimellom slagene koser jeg meg sånn hjemme med mine, både små og store gleder oss til julekvelden og vi har selvsagt nedtelling :)

De siste dagene har altså løpt litt fra meg, butikken stråler i helt ny “innkledning” , det er vårfarger og nyheter så langt øyet kan se – og hver dag kommer postmannen med nyheter til oss, og nå kjenner de meg godt hele gjengen, de vet reaksjonen i det jeg får øye på de :)

I går pakket vi opp b.a disse to fine jakkeene fra Gestuz, superfgine OG comfy!

Prisen er 1500,- og 1100,-

Det finnes utallige flere nyheter i butikken som vi ikke rekker å avbilde, dagene går så raskt og jeg ønsker meg fortsatt flere timer i døgnet kjære nissefar!

Dere som følger meg på intagram #helensaevik har allerede fått sett den nydelige blazeren med paljetter på slaget, den har blitt min favorittblazer kjenner jeg, i tillegg kom den nydelige tilhgørende buksen med paljetter også i sort i dag, huff, det er ikke så lett å motstå fristelsene vi pakker opp synes jeg…. men men, “det finnes da verre laster” trøster jeg meg med :)

Nå skal “Todays style by Helen Sævik” få litt spalteplass, så jeg er straks tilbake med flere nyheter.

Have I told you lately that I honestly love my job… I so do 😀

Ta vare på hverandre – det gjør vi her på butikken <3

FØRJULSKLEM til alle mine kjære følgere i hele vårt langstrakte land <3