LET`S PLAY DRESS-UP!

LET`S PLAY DRESS-UP!

IMG_5230 IMG_5228 IMG_5226 IMG_5225

Playing dress-up begins at the age of 4 and it never truely ends!

Hei dere! Så lenge siden sist – igjen! Jeg sier alltid at “nå skal jeg bli flinkere til å blogge….” men så er det denne tiden som ikke strekker til – eller at min bedre halvdel og fotograf har oppholdt seg til havs altfor lenge. Men nå er han endelig hjemme og vi har foreviget så mange fine nyheter idag! Hjertens takk for at du orker å ta utallige bilder, rette på prislapper som henger ut, bh-stropper som ikke er på plass osv. Du er gull, Eivind, intet mindre!!!

Vi har fylt opp butikken med kjempefine kjoler i alle fasonger, varianter, farger og snitt. Så om dere er på kjolejakt for konfirmasjonsdagen, 17.mai eller kanskje du skal i bryllup i sommer? Da ønsker vi dere velkommen innom oss i Vågsgata 3 for å prøve noen av de kjekke modellene vi har fått inn :)

Du kan velge mellom slimfit, loosefit, lang, kort, blonder, stretch, superstretch eller silke. Ta på deg “prøvetrusa” og gjør deg klar til en liten kjoleparade :) Prøvetruse sa hun?? Jepp, vi damene har utallige trusevarianter – uten å nevne for mange 😉

(Prøvetruse, les: hold-in trusa :) )

Den første kjolen dere får se er en superenkel kjole i stretch fra Just Female.

Denne finnes i både creme og i sort. Du drar den opp eller ned som du vil, jeg har dradd den helt ned for å få trend-lengden, men den er like fin om du rynker skjørtet litt kortere og gir den mer volum rundt magen.

Prisen er heller ikke vond å se på, 799,-

DU FINNER KJOLEN I VÅR NETTBUTIKK HER OM DU ØNSKER.

Kjolen er normal til god i str , har stretch og om du synes det er for utfordrende med åpen rygg kan jeg trygt anbefale en enkel singlet under kjolen.

Antrekket ellers finner du under her:

Gestuz Saiva cardigan (stor i str)

Gestuz ankelstøvletter HER og HER

DKNY veske kommer i vår nettbutikk snart.

Julie Brandt jakke

IMG_5126 IMG_5122 IMG_5114 IMG_5111 IMG_5107 IMG_5105

 

Og hvilken truse jeg hadde på? Jo det skal jeg bare si deg – jeg hoppet en av mannen min sine boxere – superdeilig og lunt når den kalde nordavinden smyger seg under skjørtekanten!

Grasiøst? Ikke i det hele tatt, men varmt og godt er det :)

IMG_5216

Litt vår-rengjøring må til før shootings. Heller ikke grasiøst, men vanvittig moro har vi det :)

Fortsatt glad tirsdag, jeg kommer tilbake med flere fine nyheter – men aller først er det hjemmelaget pizza på menyen – holder faktisk på å svelte i hjæl….

Ciao!

IMG_5217