LEATHER / TRENCHCOAT / LEO / STYLEHELEN

LEATHER / TRENCHCOAT / LEO / STYLEHELEN

IMG_5319 IMG_5306 IMG_5302 IMG_5298 IMG_5322IMG_5323

 

C A M E L  &  B L A C K

Vi har snikfotografert i alle kriker og kroker av havnebyen vår i dag og oppdaget til min store glede at det var vindstille ved Fosnavåg Konserthus/Thon Hotel Fosnavåg!

Skinnshortsen har matchende skinntopp (jubel!) og skinn er den store trenden i vår/sommer – og den følger oss som en hovedtrend også inn i høsten og vinteren 2015/16!

Nå skal det være litt “vidde” på shortsen, noe damene våre har satt stor pris på, meg selv inkludert. Men fortvil ikke, om du heller ønsker en smalere (fortsatt samme lengde) på shortsen , så kan jeg varmt anbefale to av våre nyheter i butikken nå, både IBEN og Second Female har levert fine “litt mer pyntede shorts” denne sesongen.

Du kan style en fin shorts på utallige måter. Du skal ikke lengre bruke shortsen kun på stranda og i hagen, nå skal du kle den opp med hæler og en fin topp, og ta den med ut på byen eller på en middag :)

Kamel er også en superhot farge som følger oss videre til høsten og vinteren som en av hovedfargene. Kombinere den til sort, hvitt, blått eller grått. En enkel farge å kombinere til også lyserosa!

Den klassiske trenchcoaten styler du til både fest og hverdags – en sikker favoritt i mange damers garderobe!

Om du ønsker å se nærmere på noe fra dette antrekket finner du alt i vår nettbutikk under:

GESTUZ trenchcoat (romslig i str, jeg har på meg str 40)

Just Female skinnshorts (jeg har dradd min litt ned på hoftene)

Just Female skinntopp (kan brukes begge veier og har v-utringning i rygg, romslig i str )

Gestuz boots  du kan velge samme boots, men med kilehæl HER 

DKNY leo bag, kun i butikk foreløpig

PS. Fine solbriller finner dere hos naboen min, Interoptik Nymark, i kjelleren av Style, inngang på almenningskaia – de har superfine Celine shades inne nå :)