KIMONO & A DRESS

KIMONO & A DRESS

IMG_5385 IMG_5383

 

Og der var a`igjen gitt!? Jeg roper herved ut at er det noen som ønsker å være modell for meg så er dere hjertelig velkomne innom meg i butikken for å avbildes i nyheter. Bare rop ut så knipser vi velvillig noen fine bilder på kaia :)

Det er lett å bli lei seg selv skjønner dere, og akkurat nå er det masse fine nyheter som skal avbildes og akkurat DU er velkommen som modell. Jeg tar i mot alle med åpne armer <3

Det er en kommentar jeg ofte får høre, noe som jeg vil avkrefte en gang for alle…. og det er “Her er vel bare klær for sånne sylfider…” Jeg vet ikke helt jeg, men jeg føler jeg har flotte damer innom i alle høyder, størrelser, farger og varianter, både str xs og str xxl, og jeg synes at alle er like uforskammet vakre, komplett uavhengig av klestørrelsen. Og vet dere, det vi ofte er misfornøyde med hos oss selv, det ser ikke andre engang.

Men jeg forstår det er lett å gjøre seg opp en mening om at der er kle for bare “sylfider”, siden jeg er tett på to meter på strømpelesten og vår herrens Herre ikke skjenket meg hverken rumpe eller pupper – noe som står på ønskelisten min hver jul!? Men neimen om jeg våkner med karankas overstell og en Kardashian stuss 1.juledag?? Haha :) Dere får ta meg som den uhøytidelige dama jeg er, og jeg lovpriser naboene mine på Cubus for mye bra pushup for overstellet – eller i mitt tilfelle; mangel på overstell??

Uansett, så er det jo hyggelig å avbilde nyhetene, men jeg skulle gjerne hatt noen noen xs og xxl modeller foran kamera – det kan like gjerne være venninnegjenger/klubbvenninner som avbildes sammen om dere ønsker det – og bildene får dere selvsagt bruke som dere selv ønsker :) Jeg vet det er så mange der ute som har veldig lyst, men som ikke tør avbildes i frykt for hva andre mener om å fjonge seg foran et kamera. Jeg har dessverre ikke den sperren lengre, men jeg blir superlei av meg selv! Jeg sier at la misunnelsen ligge og lev foran kamera. Husk at akkurat DU er en meget sjelden og vakker vare :)

 Hurra for at vi er forskjellige!

Uansett så er kveldens kjole “Endless dress” fra Just Female, den kommer på trykk i sort ila morgendagen.

Skoene finnes ikke mange igjen av, men er du heldig finner du fortsatt din str i nettbutikken.

Kimonoen er den fine med legg i ryggen, denne bruker jeg til både bukser, shorts og kjoler. Superanvendelig og kledelig til alle fasonger og varianter.

Vesken fra DKNY finnes i sort og i en nydelig blå farge. Denne har tre rom i seg, kan utvides til dobbel størrelse ved å dra ned glidelåsene på sidene og den er en av mine favoritter må jeg innrømme. Den finner du avbildet i sort i vår nettbutikk nå om du ønsker. 

Solbrillene kan du bestille hos min gode nabo, Interoptik Nymark om du ønsker.

Kjærlighet fra

Strutsej /LTT (Lang Tynn Ting) / Brødfjøla / Flaggstanga /Sylfidå / men steikandes frisk 😀

Blogglistenhits