HEART BREAKER DRESS

HEART BREAKER DRESS

untitled-15

 

Hei dere! Nå er det et helt liv siden jeg har vært på blogg!! Men det er hektiske dager og da går det alltid utover bloggen, men nå fikk jeg et pusterom (jeg tok meg ett!) og jeg nyter #helenkaffi fra mine kjære naboer på Liedhjørnet :) Den er alvorlig god og meget vanedannende – just sayin`!  Håper dere alle har det fint om dagen og at dere nyter vårsolen – endelig kom våren til oss! Vi har kosa oss denne helgen med photoshoot i Ura –  hva bildene skal brukes til får dere vite om bare noen timer – følg med på instagram om dere vil #helensaevik

Jeg har foresten bodd i denne hvite fine kjolen siste tiden. Jeg rett og slett elsker den – skoene også!!! Det er så mye fint i butikken nå :) Denne kjolen er fra vår dyktige norske designer Veronica B. Vallenes – en dame det er virkelig verdt å huske navnet til – hun har vunnet flere priser for sin flotte design og moteverden elsker henne – jeg skjønner godt hvorfor og er superstolt av å være en del av familien.

Nå gleder jeg meg til å vise dere flere bilder fra helgens artige photoshoot – jeg har vært i fjell og fjære, både i Måløy og her i Fosnavåg (hvilklen fin plass Måløy er dere!) Er dere i Måløy må dere foresten ta turen innom “Min og din cafe og bar” og smake byens beste hamburger… vann i munnen… og dama som jobber der? For en solstråle! Kjenner at det blir fast innslag å ta en burger der ved kommende besøk!

Nå graver jeg nasa ned igjen i bildene – altfor gale å sitte inne og jobbe i denne solsteiken, jeg vet…  Nyt solen dere og sørg for å spre litt solskinn hvor enn du går :)

Ciao!