HÆRRRRRLIGHET JEG GLEDER MEG TIL FOSNAVÅG ROCKEFESTIVAL (les CC Cowboys!)

HÆRRRRRLIGHET JEG GLEDER MEG TIL FOSNAVÅG ROCKEFESTIVAL (les CC Cowboys!)

untitled-4

 

God kveld glade damer OG menn!

Jeg har akkurat kommet inn døren etter en helt vanvittig artig dag i butikken, eller dag og kveld er rettere sagt, vi stengte ikke dørene før langt over stengetid i dag og sånne dager er verdens kjekkeste :)

Vi startet i dag med Fosnavåg rock pre-sale og masse kjekke besøk, og jeg blir så glad av dere! Jeg må innrømme at tidligere idag viste jeg hverken foran, bak, opp eller ned på meg selv… Jeg var rimelig glad og enda mer stressa da jeg tok i mot tre store kasser med nyheter fra GESTUZ, SECOND FEMALE OG JUST FEMALE – og gjett hva som var opp i kassene!!! SKINNBUKSA FRA PLAKATEN MIN I VINDUENE!!! Venteliste-buksa er tilbake til samme pris som i fjor: Galne 1699,- Første mann til mølla denne helgen!

I tillegg pakket jeg opp (jada, jeg kan ikke ta hele æren selv, for i dag var faktisk  h e l e  familien i sving – hadde aldri overlevd uten dere – mellom plast, papp, kasser, pakkseddler og tall!) den superfine “marmor” serien fra Second Female, denne har vi gledet oss veldig til, du kan velge mellom kjole eller bluse, nydelige begge to! Også kom bestselger skinnskjørtet – husker dere det tøffe skinnskjørtet fra Just Female vi hadde i fjor høst? De har laget en enda kulere variant, med lommer, og i livet har det semsket skinn. SUPERFRESHT! Og enda bedre :  til samme galne pris igjen: kun 1399,- 100% skinn :)

Det kom også en kjempefin bukse med svake nålestriper i, strikk i livet og veldig behagelig på! Hvilken glede :) Så derfor var stressnivået rimelig høyt mellom kasser med nyheter og butikken full av glade damer og menn :) Om ikke det var happy hour nok, så kom Eivind bort til meg og hvisket: “Nå kommer bilen med DKNY!” OK…. da holdt jeg på å spy av glede – jada, det går faktisk an`å bli så glad at du nesten kaster opp (helt ærlig talt!) Så etter stengetid og frem til klokken bikket nesten ny “CC Cowboys dag”, så har vi pakket opp de aller fineste vesker, lommebøker, clutch`er, crossover`s og shoppingbag`er – jeg dævver!!!! Og her er ikke mange av hver dere – for jeg har hele tiden sagt at disse veskene skal ikke finnes på hver en arm. Noen finnes faktisk i kun 1 ekspemplar, så Style-damen skal få føle seg unik :) Og logo-genseren? Jeg dævver!!!!

Butikken ble snudd helt opp ned i kveld, den er ny-stylet fra topp til tå, riktig så fin om jeg skal innrømme det selv (!) med masse fine nyheter, mange flere godbiter har funnet plass på salget – og de som passerte utenfor butikken i kveld fikk nok med seg høye toner fra (selvsagt) CC Cowboys!!! Jeg vet ikke om det egner seg på blogg, men la gå – jentene våre har vokst opp med CC Cowboys i bilen og i hjemmet, så når lillemor nettopp hadde lært seg å snakke, var en av hennes aller første sanger fra baksetet: “Vill vakkællll og våt!” …ikke mye bæ bæ lille lam her i gården… en stund prøvde jeg å skjerme de for de galneste tekstene som “det satt en stakkars faen på en benk ved der jeg bor….lalalalaaa” men når CC går non-stop i hjemmet er det vanskelig å unngå at små ører snapper opp tekstene 😉 Så her har de fått det inn med morsmelka!

Uansett, CC har strømmet ut av høytalerene i hele dag (og gjør det fortsatt!), og jeg gleder meg som en unge til morgendagen – om dere følger med på instagram #helensaevik , vil dere få dere en ordentlig overraskelse ila dagen  – OM jeg overlever ja!!! 😉 For å si det sånn: Jeg tror Eivind må ha meg i bånd i morgen, rett og slett!

Jeg har faktisk aldri i mitt liv gleda  meg sånn til noe event… jeg vet ikke om jeg kommer til å lande denne helgen jeg?!

Akkurat nå er det “LYST” som ljomer her i hjemmet – nei pappa, jeg har ikke en date med Carl Berg (jugakors pappa :) )

Jeg  l o v e r  dere en fantastisk stemning på STYLE denne helgen , det vil bli en helg som skal gå inn i historien!

Jeg kommer til å synge CC Cowoys hele helgen og jeg gleder meg som en tulling til å feire disse magiske dagene sammen med dere <3

HJERTELIG VELKOMNE TIL OSS I FOSNAVÅG & FOSNAVÅG ROCK – EN HELG DU ALDRI KOMMER TIL Å GLEMME, JEG SVERGER!!!!

Åpningstider på Style:

FREDAG: 1100-2100

LØRDAG: 1100-2000

Klikk på linken her for å oppdatere deg om det storslåtte arrangementet i Fosnavåg denne helgen :)

Og når jeg stenger dørene på Style i morgenkveld klokka 2100? Jepp, da finner dere en stk happy camper i parken i Fosnavåg 😀