#FOSNAVÅGROCK OPPSUMMERING!

#FOSNAVÅGROCK OPPSUMMERING!

Fosnavåg rock lørdag-367

“Denne helgen kommer til å gi gjenklang i historien” , sa a`! Og DET gjorde den!!!

Jeg vil gratulere Fosnavåg med en fantastisk helg, FOSNAVÅG ROCK er vèl overstått og jeg tror jeg snakker for de fleste av oss når jeg sier at vi gleder oss allerede til neste år!

Jeg vil hilse til alle som har vært innom oss @ Style by Helen Sævik denne helgen – tusen takk for at dere kom og feiret sammen med oss, dette ble en helg jeg personlig aldri kommer til å glemme – til alle dere som ønsket å få koa i en av våre flotte vekser fra DKNY – fortvil ikke, i ukene som kommer vil butikken bugne av nye veske-modeller.

Tusen takk til alle som kom tok den lange turen ut til oss for å oppleve Fosnavåg Rock og besøke butikken min , jeg er veldig takknemmelig!

I skrivende stund lytter jeg til glade opptak av våre møter med både CC Cowboys og Madcon. Jeg er så heldig å hatt “to hatter” denne helgen, jeg har kombinert butikklivet med “rett fra hjertet”-møter med disse fantastiske guttene. Jeg gleder meg til å dele disse stundene – og utallige bilder med dere!

Dere som kjenner meg vet at jeg taler rett fra hjertet, og stunden med disse gutta (les Menn!) ble 100% ærlig, åpen, latterfull og det var også tid for de mer alvorlige temaene.

Hele livet med andre ord.