FOSNAVÅG HAIR & FASHION = SAMARBEID!

FOSNAVÅG HAIR & FASHION = SAMARBEID!

Fosnavåg hair and fashion-52 Fosnavåg hair and fashion-41Fosnavåg hair and fashion-98Fosnavåg hair and fashion-105Fosnavåg hair and fashion-165Fosnavåg hair and fashion-252Fosnavåg hair and fashion-263 Fosnavåg hair and fashion-268Fosnavåg hair and fashion-325 Fosnavåg hair and fashion-326Fosnavåg hair and fashion-469Fosnavåg hair and fashion-473Fosnavåg hair and fashion-474Fosnavåg hair and fashion-483Fosnavåg hair and fashion-491Fosnavåg hair and fashion-500Fosnavåg hair and fashion-668Fosnavåg hair and fashion-694Fosnavåg hair and fashion-680Fosnavåg hair and fashion-686Fosnavåg hair and fashion-750Fosnavåg hair and fashion-757Fosnavåg hair and fashion-851Fosnavåg hair and fashion-908Fosnavåg hair and fashion-1021Fosnavåg hair and fashion-496Fosnavåg hair and fashion-1027Fosnavåg hair and fashion-1065Fosnavåg hair and fashion-1071Fosnavåg hair and fashion-1093Fosnavåg hair and fashion-1221

 

SAMARBEID ALTSÅ!

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte, for dette ble stort, kanskje større en hva vi hadde turt å håpe på? Tidligere har vi hatt dette årlige showet i teltet på rådhusplassen, og det har til tider vært både kaldt og rått i luften. Modellene har løpt mellom regnbyger og skiftet antrekk i nordavind. Denne gangen hadde jeg lyst å tenke helt nytt. Involvere enda flere og ikke minst, involvere det flotte hotellet vårt og Fosnavåg Konserthus! Tusen takk Monica, Gunther og Bjørn, for et fantastisk samarbeid, for at dere tror på meg når jeg forsiktig spør dere: “Jeg har tenkt litt….tror dere det er mulig….?” Dere er gull! Uten dere hadde dette ikke vært mulig!

Jeg er så kjempestolt over hva alle butikk-lederene og frisørene,  i samarbeid har skapt i Fosnavåg`s nye storstue, et kjempefint hår og moteshow, “Fosnavåg hair & fashion!”

Det er mange som fortjener en stor takk for at denne kvelden ble en suksess – iflg hotellet satte vi denne kvelden publikumsrekord i Fosnavåg Konserthus, det var en fullsatt sal som tok i mot modellene, her var minstemann 2 år – og jeg vil takke spessielt barna som sjarmerte oss i senk fra catwalken! Lyd og lys duoen som satte en flott stemning, og ikke minst, Hilde på “Blomster & gaver” som stilte med fine blomster til scenen.

Nydelige Thea, fra Ulsteinvik åpnet showet og allerede da måtte jeg tørke en tåre backstage…. med egenplukkede markblomster, fikk en tilfeldig dame i salen både en god klem og et stort smil fra Thea før hun dro i gang showet med dans og latter. Tusen takk Thea!

Det gikk slag i slag på catwalken, hele åtte butikker og åtte frisørsalonger var i sving med sine modeller, det var et mangfald av trendy frisyrer og moteriktige antrekk og jeg sto bak sceneteppet og tenkte ” e d muuuulig at vi he alt ditte i Våjen?” JA!!! Alt dette finnes her ytterst i havgapet, i den lille havnebyen vår, Fosnavåg. Byen jeg tidligere har kalt “tareholmen,” ble plutselig forvandlet til en hvilken som helst catwalk fra Milano, med modeller, en konfransier, solister og dansere av meget høy kvalitet, og ikke minst en stødig DJ, som holdt orden på både musikken og meg 😀 Tusen takk, for at du holdt tunga rett i munnen da det ble impulsive forandringer backstage, uten deg hadde ikke dette gått “smoooooth!”

Tusen takk til hver eneste modell, modellene våre imponerte stort denne kvelden, man skulle ikke tro at for noen var det første gang de entret catwalken, det så jo ut som de ikke hadde gjort annet enn å rocke på en catwalk hele livet 😀 Fantastisk!

Regine, jeg vil takke deg og danselærerene v/ Herøy kulturskole for et magisk avslutnings-show. Jeg hadde en drøm å at sangen “Einn” av Ask Embla skulle være avslutningen, denne sangen er mektig og jeg tørket noen tårer da 70 modeller marsjerte inn til disse tonene….. Akkurat da kjente jeg på en høytid og takknemmlighet som ikke kan beskrives. Det øyblikket vil jeg alltid bevare i hjertet som noe helt spessielt.

I morgentidlig samles vi “backstage-gjengen” til evalueringsmøte/ “frokostmøte” på Thon Hotel Fosnavåg. Vi er en fin gjeng som skaper noe sammen, er det noe vi er smell-gode på i “Våjen” så er det nettopp samarbeid!

Tusen takk for at nettopp du tok turen til oss denne torsdagskvelden, tusen takk for at du skapte så god stemning i salen, du aner ikke hvilken glede det var for både store og små på catwalken å bli løftet frem av applaus og heia-rop! Vi setter så stor pris på oppmøtet og tilbakemeldingene fra dere!

Nå gleder vi oss til neste år 😉

SAMMEN ER VI GULL!

Modellene på bildet er fra Saxett frisørsalong (Pedro & Ronja) , Cubus Fosnavåg (Kamilla, Kristian, Maria og Lisa), Maria`s mote (Emma) og Style by Helen Sævik (Regine, Janne, Torill, Bente, Anne, Monica og Silje)

Det finnes 60 enda flere flotte modeller, så vi gleder oss til å dele flere bilder på butikkenes facebooksider og instagramprofiler.

Tusen takk , min partner in crime, Eivind Mikal Sævik, for bilder, tusen takk Kari og Dina for film og tusen takk til alle som bidro til at denne kvelden ble helt spessiell.

Helen.