FOSNAVÅG HAIR & FASHION + FOSNAVÅG ROCK LUKSUS-PAKKE!

FOSNAVÅG HAIR & FASHION + FOSNAVÅG ROCK LUKSUS-PAKKE!

En hilsen i sankthans-natten :)

Nå er jammen meg programmet spikret til en magisk kveld i Fosnavåg`s storstue:

Torsdag 25.6 , klokken 2000 har vi gleden av å invitere dere til årets store show: “Fosnavåg hair & fashion 2015”

Vi oppfordrer deg til å ta turen til Thon Hotel Fosnavåg i god tid, sett deg i “Lobby bar” for noe leskende, eller ta turen ned i den flotte resturanten “Resturant Sjøkanten” og nyt en deilig middag, kanskje en sjokoladefondant og noe godt i glasset? Det kan være lurt å bestille bord på tlf 70081000 (jeg hører rykter om at det blir mange som tar turen ut for å nyte en middag før showet.)

Klokken 1930 åpner vi dørene til Fosnavåg konserthus, og her er det ikke nummererte billetter siden showet er gratis.

Om du ennå ikke har fått billett, kan du møte opp på hotellet/Fosnavåg konserthus og kanskje få deg en billett i døren på torsdag, om det fortsatt er plasser igjen (vi er veldig gode på å skape mer plass :) )

Denne gangen vil det bli ett litt annerledes show enn hva dere har sett fra oss tidligere, hva dere kan vente dere holder vi hemmelig til showstart, men jeg kan love dere en kjempefin opplevelse. Det er innlagt en pause i showet og da er dere velkommen til å kjøpe dere noe godt å drikke ifra baren.

Hele 70 modeller vil dere få se, og vi er en ganske så god gjeng bak i kulissene også. DJ`en har vært på besøk i stua vår og vi lover deg musikk som får dansefoten til å rykke!

Dette blir en oppvarming til helgens “Fosnavåg Rock” og vi i byen gleder oss veldig til å møte dere!

Jeg håper dere har husket å kjøpe dere Festivalpass?

Selv har vi valgt å benytte oss av det gode tilbudet “Festival luksus-pakken!” Et knall-tilbud for de som ønsker å oppleve festivalhelgen med utallige gode konserter i parken + bo sentralt og rimelig denne helgen.

Jeg kan ikke tenke meg noe bedre, enn å kunne rusle meg bort på hotellet etter en lang dag i butikken og parken….  ta en lang dusj, spise en god middag, og krype under hotelldyna ikledd morgenkåpe! Og ikke minst å kunne stå opp igjen og nyte den gode frokosten før vi fortsetter på festivalen. Dette blir sånn en kjekk helg å minnes!!! Jeg tror jeg har like mange sommerfugler i magen som jentene våre har! Jentene har nedtelling til vi skal på “hotellferie” igjen. De minnes godt sist vi sjekket inn på hotellet og de fikk en deilig ferie i egen hjemby – gode minner :)

Om du ønsker å benytte deg av luksuspakken eller festivalpass, ta kontakt med mine kjekke naboer og gode samarbeidspartnere:

Thon Hotel Fosnavåg, tlf 70081000 – eller ta turen innom hotellet.

 

 

Team THF: Uten dere hadde det ikke blitt et nytt og spennende prosjekt: “Fosnavåg hair & fashion 2015!” Samarbeid og gode kollegaer er gull!

 

Vi gleder oss stort til å møte dere denne uken. Style holder åpent som følger de kommende dagene:

Onsdag 24.6 : 1100 – 1630

Torsdag 25.6 : 1100 – 1800 + “Fosnavåg hair & fashion” klokken 2000

Fredag 26.6 : 1100 – 1800

Lørdag 27.6 : 1100 – 1800

 

Velkommen til oss!

 

 

fosnavågrock