DRESSES

DRESSES

IMG_5158IMG_5169IMG_5148 IMG_5142 IMG_5134 IMG_5131 IMG_5101 IMG_5096

 

Kjoler så langt øyet kan se! Selv om vårvarmen lar vente på seg, så bugner butikken av fine kjolenyheter. I vente på varmen kan jeg anbefale å style kjolene med strømper og gjerne en strikkecardigan. Men oh boy, når varmen kommer – da er det bare legger som gjelder.

Jeg har lyst til å benytte anledningen til å takke alle dere kjekke damene som var innom butikken på lørdag. Det gleder meg stort at voksne damer tar turen ut til oss og finner seg noe fint. De fleste har oppdaget at vi har lagt noe om på varesortimentet vårt, til å starte med hadde vi nok et noe “yngre uttrykk.” Nå er det i hovedsak voksne dameklær som er å finne hos oss og det er jeg så glad dere liker :) Så tusen takk for at dere kommer innom og sprer rundt dere med både lovord og anbefalinger. Det varmer stort! Tusen takk!

Om du ønsker å se nærmere på noen av kjolene, så kan du klikke på linkene direkte til nettbutikken under her. Eller du tar turen innom oss i Våje`og prøver noen av de fine nyhetene som er pakket opp. Det er dessverre ikke alle varene våre som kommer i nettbutikken vår, utvalget er pr i dag absolutt størst i butikken, men jeg skal prøve så godt jeg kan å få avbildet mange flere nyheter til nettbutikken ila uken :)

Den nydelige kongeblå kjolen fra IBEN finner du med all info HER

Yndlings-strikkejakka fra Second Female er en favoritt gjennom hele året og den finner du i mange farger HER

Gestuz sine flotte ankelboots (som jeg styler til  a l t ) finner du HER

En annen sko-favoritt fra Gestuz finner du HER (noe lavere hæl)

Det fine gullfargede skjerfet er fra Manzini og finnes i grått/sølv eller gull/bronsje.

Gestuz sin knalltøffe trenchcoat kan du se HER

Den lille hvite enkle saken fra Just Female mangler bilde i nettbutikken, men du finner alle opplysninger ellers om du klikker HER. Denne har t-skjorte armer og er rett i modellen, velg selv om du vil style den med belte , fine hæler eller birkenstocks. Siden jeg er så himla lang på strømpelesten er denne kjolen i korteste laget til meg… jeg har på meg str M og måler 183 cm på strømpelesten. Så noe lengre vil den bli til de aller fleste :)

Om dere ønsker å se nærmere på noen sommernyheter fra Birckenstock så gjelder det å følge med til kvelden – vi ELSKER Birkenstock. Elsker!