IT`S BEGINNING TO LOOK A LOT LIKE CHRISTMAS @ STYLE BY HELEN SÆVIK

IT`S BEGINNING TO LOOK A LOT LIKE CHRISTMAS @ STYLE BY HELEN SÆVIK

Helensaevik Helensaevik Helensaevik

 

Det er ikke lenge igjen til det er julesteming i butikken og vi avbilder kjoler og antrekk til aviser og til blogg. Jeg gleder meg sånn til å pynte juletreet og til årets julekalender hos oss. Den offentliggjøres ikke enda,men den er vel verdt å vente på. Og i år kan akkurat DU være med på å glede noen som virkelig fortjener en gladere hverdag <3

Ellers er det som vanlig full fart med oss, det er kassser med nyheter, re-dekorering og galde damer rundt oss. Lørdagen levde byen vår til fingerspissene, med båtdåp og folkekest!

Vi avsluttet dagen med å gå ut og kose oss på Fosnavåg Thon Hotel og konsert med Sigvart Dagsland. En nydelig kveld å minnes for både store og små.

Sniktitt på to av kjolene dere kan finne hos oss nå. Den nydelige pelsjakken er fra Sanaz Shirazi, frontet av b.a Kate Moss og alle jakkene er vintage pels. Siste uken har vi også pakket opp de etterlengtede sandalene fra Birkenstock, utallige kasser fra Just Female og Second Female, det er rett og slett spennende tider!

Velkommen innom for å se nærmere på skattene – eller titt innom nettbutikken vår

www.stylebyhelen.no 

Der kan du som vanlig handle nå, få varene tilsendt innen 1-3 dager, og selv velge ønsket dato for å betale, det gjør du enkelt ved å trykke på taste “kampanje”