B I R K E N S T O C K S

B I R K E N S T O C K S

734052

Arizona white leather finner du her.253884_5_3_4253884_1_3_4Arizona lack with details finner du her.3-5_gizeh_black_33-5_gizeh_black_6Gizeh sort/rosa for barn finner du her.K151203 Arizona Basalt for barn finner du her.$_57Gizeh lack black finner du her.

 

 

 

 

 

Det er ikke uten grunn at Birkenstock er det eldste og mest solgte skotøyet på verdensbasis! Dette er det ledende merket innen ergonomisk rikitge sko, der foten din får riktig støtte. Birkenstock anbefales b.a for gravide med bekkenløsning, pasienter med rygg og nakkesmerter, og dette er også den kjende “helse-skoen” som blir brukt av mange innen helsesektoren.

Vi er glade for å kunne tilby disse skoene til deg som er meget bevist på både komfort og trend. I dag er Birkenstock også å anse som det mest trendy fottøyet du kan kle deg i! Hvem hadde trodd at bestemor-tøfflene skulle bli et “must” i enhver motebevist kvinne og manns garderobe? Vi har også solgt disse som en supergod “fisker-sko!” Her ute i havgapet står det i dag mange par Birkenstock på lugarene.

Om du ønsker å lese mer om historien til Birkenstock kan du ta en titt under her.

Vi ønsker deg velkommen innom oss i Fosnavåg for å prøve våre forskjellige modeller Birkestock, her finner du til både voksne og barn. Om du ønsker å bestille deg noen i vår nettbutikk www.stylebyhelen.no så anbefaler jeg deg å velge den samme str som du bruker i andre sko. Vipper du mellom to str, f.eks er en 38.5, så anbefaler jeg at du velger en 38. Om du har spørsmål angående de forskjellige modellene er det bare å sende en mail på style@helensaevik.no

 

 

Lord of the Birkenstock begynner i 1774 da Johann Adam Birkenstock overtar en gammel skomaker og bestemmer seg for å lage anatomiske og ergonomiske sko. Foten skal bevege seg i den “riktige måten” og ikke fast med metallinnlegg som var vanlig på den tiden. Utviklingen har fortsatt og i dag Birkenstock består av en rekke ulike merker rettet mot ulike målgrupper;Birkenstock, Birkenstock sko, Birkenstock profesjonell, Papillio og Birkis.

 

Fotsengen gjør Birkenstocks produkter unike

Den har en anatomisk struktur som gir fotens hulrom støtte og kroppen får riktig hjelp. Fotsengen er laget av ren naturkork og yttersåle av EVA (etylvinylacetat) som er holdbare, lette og fleksible.

Alle sandaler og sko produseres i egne fabrikker i Tyskland. Den årlige produksjonen er 12,5 millioner par og hver dag forlater 80.000 par sandaler og sko fabrikker deretter sendes ut til verden. I dag er Birkenstock en av Europas største sko selskap eid av brødrene Stephan, Alex og Christian Birkenstock.

Den grunnleggende filosofien bak hver Birkenstock generasjon er å bruke naturen som vår guide til å fremme og bevare fotens naturlige rolle. Derfra tar vi korken fra trærne, til limet vi bruker det er i vår beste interesse å være så ydmyk overfor naturen som mulig.