ART BLUE BY JULIE BRANDT & SOME BENEDIKTE UTZON

ART BLUE BY JULIE BRANDT & SOME BENEDIKTE UTZON

IMG_5704 IMG_5702 IMG_5692

 

They call it “art blue” – and it is,  it is for sure, ART BLUE!

Den fineste blåfargen i butikken om dagen – den kommer fra Julie Brandt. Det er den samme drakten som tidligere er avbildet i sort, men i følge trendene så er det blått for alle penga til høsten og vinteren, så jeg er tidlig ute og sikrer meg denne fine to-delte skatten.  Kombinert med yndlings-skinnjakka fra Benedikte Utzon og et par hæler har jeg planer om å nyte søndagen. Det føles rett og slett som en kosedress, men er fin nok til å dra på fest i. Elsker!

Kanskje den får bli med i kofferten til Milano neste uke? Jeg tror det :)

Håper dere nyter søndagen – vi gleder oss til stor familiemiddag og deretter byttes hælene ut med sneakers og noen effektive kontor-timer. Butikken bugner av nyheter som skal på plass og i går etter stengetid snudde vi opp-ned og stylet om hele butikken igjen. Så gøy :)

Ønsker dere velkommen innom i uken som kommer. Som vanlig har vi stengt mandager, men holder åpent resten av uken. Under “om oss” finner dere våre åpningstider :)

Fortsatt fin søndag dere, antrekket kan dere nå finne i vår nettbutikk og vi har knekt koden: GRATIS FRAKT JUBEL 😀

Julie Brandt top // Julie Brandt pants // Benedikte Utzon leatherjacket with golden details and Victoria Beckham shoulders – absofreakinlutely love it! (only one left , size 40 / L )